Balerinų dieta (2 variantas)

Balerinų dieta (2 variantas) 


balerina

Dietos kūrėjai teigia, jog prieš pradėdami laikytis šios dietos, būtinai turite atlikti 2 iškrovos dienas.

Pirmoji iškrovos diena:
  • Pusryčiai: 1 stiklinė pomidorų sulčių
  • Pietūs: 2 stiklinės pomidorų sulčių
  • Vakarienė: 1 stiklinė pomidorų sulčių 
2 iškrovos diena
  • Pusryčiai: 1 stiklinė pieno arba kefyro
  • Pietūs: 1 stiklinė kefyro ir gabalėlis juodos duonos
  • Vakarienė: 1 stiklinė pieno arba 1 stiklinė kefyro 
Balerinų dieta

Pusryčiai: 1/3 pakelio 0% riebumo varškės ir 1 stiklinė šilto 1%-3% riebumo pieno arba tiek pat kefyro .
Antrieji pusryčiai:  vienas puodelis kavos,  viena riekelė duonos su nedideliu gabalėliu geltonojo kietojo sūrio,  vienas šaukštelis marmelado
Pietūs: 1 valgomasis šaukštas virtų ryžių, ir po to atskirai turi būti išgeriamas vienas puodelis lieso sultinio ir suvalgoma ne daugiau kaip 150 g mėsos gabalėlis.
Pavakariai:  vienas apelsinas arba vienas obuolys
Vakarienė : likus 2 valandom iki miego, jums reikia  išgerti vieną stiklinę šilto pieno arba  vieną stiklinę kefyro pagardintą su 1 šaukšteliu medaus .

Dietos privalumai

Jūsų svoris tikrai kris. Nes iš esmės jūs beveik badaujate. Tačiau nėra garantijų, jog nutraukus šią dietą jis negrįš su kaupu.

Dietos trūkumai

Dieta yra drastiška.
Ši dieta yra nesubalansuota.
Dieta yra varginanti.
Ši dieta gali pakenkti jūsų sveikatai.

Balerinų dietos galima laikytis tik kelias dienas. Autorių teigimu, jos galima laikytis iki pasieksite reikiamą svorį. Tačiau jau iš dietos sudėties matosi, jog dieta ne tik drastiška, bet ir tikrai  kenksminga sveikatai. Per pirmąsias dvi vadinamąsias ,,iškrovos“ dienas jūs tiesiog badaujate. O per dietos laikymosi dienas maisto beveik negaunate. Dieta nepatenkina nei būtinųjų energetinių jūsų dienos poreikių, nei suteikia jums reikalingų mineralinių medžiagų ar vitaminų. Iš esmės tai  vos ne badavimas. Ši dieta tikrai netiks sergantiesiems cukriniu diabetu ir kitais lėtiniais susirgimais – širdies ir kraujagyslių, inkstų, virškinimo sistemos ligomis. Prieš pradėdami laikytis šios dietos, tikrai turėtumėte pasitarti su jus gydančiu gydytoju ar dietologu. Be gydytojo leidimo vieniems tokio tipo dietų iš viso laikytis nereikėtų, nes žala, kuri gali būti padaryta jūsų sveikatai , tikrai gali būti rimta ir ją atitaisyti gali prireikti nemažų išlaidų ir pastangų.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *