Šaolinio vienuolyno dieta

Šaolinio vienuolyno dieta

Žvitrūs ir greiti Šao Linio vienuoliai garsėja nepakartojamais triukais. Tačiau, tam, kad šiuos triukus jie galėtų atlikti- jie turi būti nepriekaištingos sportinės formos. Todėl prieš svarbias varžybas šio garsaus vienuolyno vienuoliai imasi griežtos dietos. Tam, kad jie galėtų atsikratyti kelių papildomų kilogramų,  jie laikos specialios dietos, kuri atėjo iš gilios senovės. Dietos rezultatai- stulbinantys, tačiau ji reikalauja tikrai rimto pasiryžimo ir ištvermės.

Kuo ypatinga Šaolinio vienuolyno dieta?

Ši dieta iš esmės yra itin paprasta – tačiau jos reikia laikytis griežtai pagal nurodymus.

Pusryčiai

Ryte, visiškai nieko nevalgius ir negėrus, tai yra ant tuščio skrandžio, jums būtina suvalgyti tiek nevirtų ryžių grūdelių, kiek jums yra metų. Ryžių  niekuo negalima neužgerti. Ryžių grūdelius yra būtina labai gerai sukramtyti, nes juos galite suvilgyti tik savo seilėmis. Keletą grūdelių galite praryti ir nesukramtę.

Per visą dieną

Tai yra iki pat  18 valandos jūs galite maitintis kaip įpratę ir galite drąsiai valgyti jums įprastus patiekalus. Tačiau nepamirškite- laikotės dietos, todėl porcijas reikės sumažinti.

Vakare

Sulaukę vakaro, tai yra po 18 valandos  jūs  galite valgyti  valgyti tik vaisius arba daržoves ( arba ir vaisius ir daržoves).

Ko galima tikėtis iš šios dietos?

Dietos mėgėjai teigia, jog nuoširdžiai vykdant šios dietos reikalavimus, per 10 dienų jūs galite atsikratyti iki  5 kg nereikalingo svorio. Tačiau nereikia pamiršti, jog tai drausmės įpratusių laikytis vienuolių dieta. O jų mitybos racione saldumynų, greito maisto, traškučių, gazuotų gėrimų ir šokolado tiesiog nėra. Be to šie vienuoliai aktyviai sportuoja- juk nepaneigsite, jog imtynių ir  treniruočių metu kūnas dirba tikrai daug ir intensyviai.  Tai reiškia, jog jšie vienuoliai ne tik laikosi dietos, bet ir aktyviai degina su negausiu maistu gaunamas kalorijas.

Kaip dažnai galite laikytis šios dietos?

Šaolinio vienuolyno dietos yra rekomenduojama laikytis ne dažniau kaip kartą per 1,5-2 mėnesius.  Tokia dieta tikrai padės jums išlikti lieknesnei, tačiau   dėl savo formų jums tikrai reikės nemažai padirbėti ir pasportuoti, nes sportinės treniruotės yra neatsiejama šią dietą praktikuojančių vienuolių gyvenimo dalis.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *