Angliška kefyro dieta

Angliška kefyro dieta- griežta ir veiksminga

 

Angliškos kefyro dietos mitybos principai

Kalbama, jog ši dieta yra sukurta Anglijoje. Tačiau ji sudaryta iš Anglijai nebūdingų produktų- kefyro, keptų obuolių, pomidorų sulčių. Tai labai griežta beveik 2 savaites trunkanti dieta. Pagal besilaikiusių šios dietos atsiliepimus, per beveik 12 dietos dienų galima numesti iki 10 nereikalingų kilogramų. Norime perspėti, jog ši dieta tikrai yra nesubalansuota ir visiškai netiks turintiems sveikatos problemų. Ji taip pat netiks aktyviai sportuojantiems ir intensyviai dirbantiems ar besimokantiems asmenims. Jiems patartume rinktis daugiau subalansuotas dietas. Laikydamiesi šios dietos, kalorijų ir vitaminų su maistu gausite tikrai nedaug, todėl patartina papildomai vartoti vitaminus ir maisto papildus su mikroelementais.  Dietos laikymosi metu taip pat nepatariama aktyviai sportuoti. Geriau jos laikytis atostogų metu. Neužrmirškite, jog visą dietos laikymosi laikotarpį jums būtina gerti pakankamai skysčių. Geriausia gerti paprastą ar negazuotą mineralinį vandenį arba žolelių arbatas. Stiprios arbatos arba kavos laikantis šios dietos geriau privengti- nes galite pasijusti silpniau nei įprastai.

Angliškos kefyro dietos meniu 12 dienų

Žemiau pateikiame šios dietos valgiaraštį 12 dienų. Per dieną jums galima suvalgyti tik nurodytą kiekį maisto produktų. Juos taip pat reiktų padalinti į 4-5 lygias porcijas, kurias ir valgysite visos dienos metu.

Pirmosios 3 dietos dienos

Šios dietos dienos gali būti ana sunkokos, nes per visą dieną jūs galite išgerti 1.5 litro lieso kefyro arba suvalgyti 1.5 litro nesaldinto natūralaus  1% jogurto.

4, 6, 8 ir  10 dienos

Per visą dieną jums leidžiama suvartoti 1/2 ( tai yra pusę) litro pomidorų sulčių – be druskos ir prieskonių ir suvalgyti dar 1,5 ( pusantro) kilogramo obuolių. Jeigu jums sunku valgytin šviežius obuolius- galite juos iškepti orkaitėje,- tačiau saldinti jų negalima.

5 diena

Per visą dieną jums galima suvalgyti 1,5 ( pusantro) kilogramo obuolių ( obuoliai gali būti švieži arba kepti orkaitėje- be cukraus).

7, 9, 11 ir 12 dienos

Per šias dienas valgote  taip pat kaip ir per pirmąsias 3 dietos dienas. Tai yra per visą dieną jums yra leidžiama galite išgerti 1.5 litro lieso kefyro arba suvalgyti 1.5 litro nesaldinto natūralaus  1% jogurto.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *