Aktorių dieta – 1 variantas

Aktorių dieta (1 variantas) 


merlin

Tai sena ir laiko bei garsenybių patikrinta dieta. Šios dietos neretai laikosi šokėjai ir aktoriai prieš artėjantį  rimtą koncertą, dėl to ji taip ir vadinasi. Apie dietos poveikį sveikatai kalbėti nesiryžtame, bet yra teigiama, jog laikantis šių dietos variantų galima numesti iki 4 kg svorio per 4 dienas. Vienok greičiausiai tai nebus susikaupę riebalai, o tik susikaupę organizmę skysčiai.

Ilgai laikytis šios dietos taip pat negalima- nes tai labai stipriai kalorijų skaičių apribojanti dieta. Ji deja, nepatenkina jūsų organizmo dienos energetinių poreikių. Ilgiau kaip 4 dienas jos laikytis yra nerekomenduojama. Šios dietos taip pat neturėtų laikytis sergantieji kokiomis nors lėtinėmis ligomis, ar šiaip turintys sveikatos problemų.

Visą dietos laikymosi laikotarpį jums yra  būtina gerti pakakankamai skysčių. Per dieną reikia išgerti bent 8 stiklines vandens. Geriausia gerti negazuotą mineralinį vandenį, kuris turėtų būti ne šaldytas, o kambario temperatūros.

1 diena

1 dieną jums yra leidžiama valgyti tik  vandenyje virtus ryžius ir gerti tik pomidorų sultis. Maisto ir gėrimo kiekis yra neribojamas. Griežtai draudžiama gardinti maistą druska ir cukrumi, nes jie sulaiko vandenį. Taip pat į ryžius nededamas sviestas, aliejus ar margarinas. Tik vandenyje virti ryžiai,- tačiau jų galite valgyti kiek tik panorėję.

2 diena

2 dieną jums yra  leidžiama užkandžiauti varške ją užsigerti kefyru. Maisto ir gėrimo kiekiai taip pat neribojami. Valgote kaip norite ir kiek norite, tačiau tik varškę ir kefyrą.

3 diena

3 dieną  jums yra leidžiama  valgyti mėsą ir ją užsigerti juodąja arba žaliąja  arbata ( be cukraus ar saldiklių). Maisto kiekis taip pat yra neribojamas. Mėsa turi būti tik balta – vištienos arba kalakuto krūtinėlė, be jokios odelės. Valgyti kiaulieną yra griežtai draudžiama. Gerti galima ir žolelių arbatą, tačiau ji turi būti be saldiklių ar medaus. Visos arbatos turi būti be cukraus.

4 diena

4 dieną jums yra leidžiama valgyti sūrį ir gerti raudonąjį vyną. Tačiau raudonąjį vyną rekomenduojama keisti apelsinų sultimis. Gerti vandenį ketvirtąją dieną  yra draudžiama.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *