Kaip patiems pasigaminti šarminį vandenį?

Kaip patiems pasigaminti šarminį vandenį?

Šiandien jau beveik visi žino, jog mūsų organizmas mėgsta šarminius maisto produktus. Niekam nėra paslaptis, jog šarminiai maisto produktai padeda mums atgauti jėgas ir pasijusti sveikesniais. Mūsų organizmo terpę rūgštiniai maisto produktai užrūgština, o šarminiai  padeda jai išsilyginti.  Visi  maisto produktai, kurių pH yra žemesnis nei 7  yra laikomi pavojingi sveikatai, nes jie rūgština organizmą. Jūsų dėmesiui pateikiame paprastą receptą, kuris padės patiems pasigaminti šarminį vandenį be didesnių pastangų. Iš tiesų šarminio vandens gamyba nėra sudėtinga. Sklinda kalbos, jog toks vanduo padeda išvalyti toksinus iš organizmo, padeda atstatyti normalią organizmo terpę , o gal būt ir net  užkirsti kelią vėžiui. Kaip ten bebūtų- organizmo valymas nebūtinai turi būti atliekamas tik statant valomąsias klizmas, o organizmo detoksikacija nebūtinai turi būti labai sunki ir sudėtinga.

Šarminio vandens sudėtis

 

Jeigu Jūs norėsite patys pasigaminti šarminį vandenį namuose, Jums prireiks šių produktų:

1 arbatinio šaukštelio Himalajų druskos ( jeigu abejojate, jog ši druska tikrai iš Himalajų- geriau vietoj jos naudokite paprastą rupią akmens druską- ji tikrai ne prastesnė)
1  vidutinio dydžio citrinos
8 puodelių paprasto vandens ( geriau naudoti filtruotą).

Kaip ruošti šarminį mineralinį vandenį?

Imkite švarų gerai išplautą 3 litrų stiklainį. Į jį  griežinėliais įpjaustykite švariai nuplautą citriną. Citriną galite ir tiesiog išspausti. Citrinos griežinėliai gali būti su odele tik tuo atveju, jeigu esate tikri, jog citrinos nebuvo purkštos pesticidais.  Ant citrinos užpilkite druskos šaukšteį ir viską užpilkite vandeniu. Po to stiklainį reikėtų sandariai uždengti ir palikti nusistovėti  bent 12 valandų kambario temperatūroje. Geriausiai, jeigu pastatysite jį į tamsų kampą.

 

Kaip gerti šį šarminį  vandenį?

Toks šarminis vanduo puikiai pažadins jus iš miego, jeigu jį gersite anksti ryte. Jis ne tik atgaivins, bet ir padės atkurti natūralią organizmo terpę ir padės išvalyti  per naktų susikaupusius toksinus, bei švelniai  pašarmins organizmą. Siūloma tokį gerti rytais mažiausiai po 3 puodelius  ir tuščio skrandžio. Geriantieji šį vandenį teigia, jog šio vandens gėrimo rezultatai yra tikrai maloniai stebinantys.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *