Adrianos Lima dieta

Adrianos Lima dieta 

Adrianos Lima dieta

Adriana Lima pelnytai tapo garsaus drabužių gamintojo Victorias Secret veidu. Vienok jos kelias į šlovę nebuvo klotas rožėmis. Kad  mergina pelnytų šių modelių namų kontraktą, ji turėjo numesti svorį vos ne per keletą dienų. Adriana buvo užsispyrusi, todėl taip geidžiamą kontraktą gavo net po dviejų varginančių dietos savaičių. Šios dietos metu ji gėrė tik gryną vandenį ir mito  tik baltyminiais kokteiliais. Žinoma, profesionalūs dietologai netruko perspėti gražuolę, jog toks žaidimas su maistu tikrai greitai gali atsiliepti jos sveikatos būklei. Adriana šią pamoką išmoko, ir šiuo metu jos raciono pagrindą sudaro tik  jogurtai, smoothies, organiniai vaisiai ir daržovės, neriebi žuvis ir neriebus ožkos pienas bei medus.

Teigiama, kad per pietus gražuolė įprastai smaguriauja daržovių troškiniu su pupelėmis, krabų pudingu, šašlyku arba jūros gėrybių sultiniu. Desertui žvaigždė paprastai šiuo metu renkasi šokoladinį musą ( liaudiškai tariant, šokolado putėsius ) su kokoso drožlėmis.

Jos mitybos prinicipai yra labai paprasti- valgyti  tik nedidelėmis porcijomis ir dažnai. Kiekvieno valgymo metu žvaižgdė  vis mažina suvalgomo maisto porcija ir vakare nevalgo visiškai nieko. Žinoma, kiek šioje dietoje teisybės ir kiek žurnalistų fantazijos- niekas pasakyti tikrai negali. Kadangi podiumo žvaigždės turi gan daug ir intensyviai sportuoti, kad neparastų savo gražių formų, tai vargu, ar turtinga gražuolė išsiverčia be profesionalių dietologų konsultacijų ir pagalbos.

Sklando gandai, jog kelias dienas prieš rimtesnį pasirodymą, Adriana Lima laikosi šios ypatingos, apimtis mažinančios dietos.

Adrianos Lima dieta- pavyzdinis meniu 1 denai

Pusryčiai: daržovių tyrė, du  kietai virto kiaušinio baltymai, natūralaus jogurto puodelis  be cukraus ir jokių priedų ir juodos kavos puodelis

Priešpiečiai: 1 kivis ir vienas šaukštelis medaus.

Pietūs: garuose virtos daržovės, viena žuvis ar neriebios mėsos gabalėlis, mineralinis negazuotas vanduo

Pavakariai: 1 mažas  gabalėlis kartaus juodojo šokolado

Vakarienė: šviežių daržovių arba rūgščių vaisių salotos, mineralinis negazuotas vanduo.

Mes tikrai  negalime teigti, jog ši gerai apmokama gražuolė tikrai laikosi būtent šios dietos- madų pasaulis tikrai yra nepastovus- tačiau žinome tikrai vieną faktą- ji visada atrodo nepakartojamai.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *