Kefyras su cinamonu padeda lieknėti

Kefyras su cinamonu padeda lieknėti 


Kefyras su cinamonu

Visi žinome, jog kefyro dieta- puikus būdas numesti kelis nereikalingus kilogramus. Su svoriu kovoti taip pat padeda ir cinamonas. Tačiau jūs galite vartoti kefyro ir cinamono gėrimą, kad svoris kristų greičiau.

Kaip paruošti kefyro ir cinamono gėrimą?

Šį gėrimą paruošti tikrai nesunku.

Vienai porcijai šio gėrimo jums prireiks
  • 200- 250 ml neriebaus kefyro
  • Žiupsnelio (ant peilio galiuko) maltų raudonųjų pipirų
  • 1/2 arbatinio šaukštelio malto imbiero
  • 1/2 arbatinio šaukštelio cinamono

Jeigu šis gėrimas jums pasirodys pernelyg aštrus, – sumažinkite pipirų kiekį ir atitinkamai padidinkite cinamono kiekį. Jeigu norite kefyrą su prieskoniais galite suplakti plaktuve. Taip šį gėrimą lengviau suvirškinsite.

Kaip gerti kefyro ir cinamono gėrimą?
  • Šį gėrimą reikėtų gerti per iškrovos dienas. Tačiau iškrocos dienomis  jis turėtų būti geriamas pakaitomis su paprastu kefyru.
  • Paskutinį kartą kefyro ir cinamono gėrimą reikėtų gerti vakare,- prieš miegą. Taip jis veiks stipriau.
  • Jeigu norite, kefyrą su cinamonu galite gerti ir šiaip, kaip dietinį gėrimą kasdien.
Kaip veikia kefyro ir cinamono gėrimas?

Šis gėrimas skatina medžiagų apykaitą. Kefyras taip pat reguliuoja žarnų peristaltiką ir slopina vidurių užkietėjimą. Jeigu kefyrą gersite per iškrovos dienas- pagelbėsite savo žarnynui atkurti naudingųjų bakterijų atsargas.

Yra įrodyta, jog kefyras su cinamonu mažina apetitą, todėl gerdamos tokį kefyrą greičiausiai neperisvalgysite. Jeigu norite,- šiuo gėrimu galite keisti vakarienę. Kefyro ir cinamono gėrimas taip pat nebrangus, tačiau tikrai padeda sureguliuoti svorį be ypatingų tablečių ar maisto papildų. Visa paslaptis – gerti šį gėrimą reguliariai ir naudoti tikrą cinamoną. Nes kartais pasitaiko, jog pirkėjams yra siūlomi cinamono falsifikatai. Geriausiai, jeigu cinamoną susimaltumėte pačios.

Kaip kefyras veikia jūsų sveikatą?

Kefyras pirmiausia skatina medžiagų apykaitą. Jis padeda organizmui geriau virškinti ir taip pašalinti šlakus iš virškinamojo trakto ir organizmo. Kefyras- mažai angliavandenių ir riebalų turintis pieno produktas, todėl jį reguliariai vartojant sveikata ženkliai gerėja, o nereikalingi kilogramai tiesiog tirpsta. Šis gėrimas skatina šlapimo išskyrimą bei išvaro nereikalingas druskas. Jame yra kalio, todėl šalinant bereikalingus skysčius iš organizmo, elektrolitų pusiausvyra nesutrinka.

Šis gėrimas nuostabus ir tuo, jog natūraliai subalansuoja žarnyno mikroflorą, skatina žarnų peristaltiką ir saugo nuo vidurių užkietėjimo.

Apie kefyro dietą ir jos variantus daugiau skaitykite čia

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *