Renė Zelveiger dieta

Renė Zelveiger dieta

Rene Zelveiger

Kalbama, jog garsioji žvaigždė Renė Zelveiger gavusi pasiūlymą filmuotis Bridžitos Džouns dienoraštyje, tuoj pat pradėjo laikytis dietos. Tačiau priešingai nei įprastai, garsiai aktorei, tuo metu dėvėjusiai 6 dydžio drabužius reikėjo svorį padidinti, o ne jį numesti. Jai buvo pasakyta išaugti iki 12 dydžio. Tai reiškia, jog 162,5 cm ūgio aktorei reikėjo papilnėti net trimis dydžiais. Realiai, tai atitiktų ar ne 30 kilogramų. Sutikite, su tokia užduotimi sutiks ne kiekviena savo figūrą prižiūrinti moteris. Tačiau pasiūlymas buvo labai viliojantis, mat vien tik filmo pavadinimas beveik garantavo pasisekimą.

Ką gi darė aktorė?

Visų pirma ji  visiškai nustojo sportuoti.

Po to ji rradėjo maitintis ypač daug kalorijų turinčiu maistu. Per dieną ji užsibrėžė sunaudoti po 4700 kcal. Švelniai tariant, laikydamasi įprastinės savo dietos, tiek svorio ji priaugti negalėjo. Todėl į pagalbą atėjo greitu ir nesveiku laikomas maistas.

Daig sportuojanti aktorė tik po ilgo laiko, jau pasiekusi šlovę, pasidalino savo mintimis. Jos teigimu, suvalgydamos po 1 spurgą per dieną taip greitai nepapilnėsite. Aktorė teigia, jog norint tapti  tikrai apvalute, jums reikėtų valgyti bent 20 spurgų per dieną ištisas 5 savaites. Vargu ar aktorė yra mitybos specialistė, tačiau svorio ji vis dėlto priaugo tiek kiek reikėjo, ir filme atrodė įspūdingai.

Pateikiame pavyzdinį tuometinį jos dienos valgiaraščio pavyzdį:

Pusryčiai 

Mėsainis – dažniausiai Big Makas su skrudintomis  aliejuje bulvytėmis,  taip pat kvietinėmis bandelėmis su padažu ir  priedas desertui – viena riebaus pieno kokteilio stiklinė su ledais.

Antrieji pusryčiai

Pica, žemės riešutų sviestas ir bulvių traškučiai,  taip pat ir desertas – 1-2 spurgos ir pieno kokteilis.

Pietūs

Didelė makaronų ( geriausiai spagečių)  lėkštė,  didokas mėsos gabalėlis ir  keptos arba virtos bulvės su sviestu.

Žiūrint iš sveikatos ir sveiko proto požiūrio, tokia dieta greičiausiai yra drastiška. Daržovių šioje ,,dietoje“ regis visiškai nebuvo, tačiau cholesterolyje aktorės kraujagyslės tiesiog maudėsi.Vargu ar toks valgiaraštis pridėjo aktorei sveikatos, tačiau svorio ji tikrai priaugo, na o filmas atnešė jai šlovę. O švelniai tariant, nugalėtojų juk niekas neteisia.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *