Bobutės dieta

Bobutės  dieta 


Bobutes dieta

Kas iš tikro sugalvojo šią dietą, po šiai dienai nėra aišku. Greičiausiai šią dietą sugalvojo  protinga ir išsilavinusi močiutė savo apvalėjančiai paauglei anūkei. Iš esmės tai yra labai griežta baltyminė dieta, todėl laikytis jos ilgiau kaip savaitę tikrai nereikėtų.  Bent tuo atveju, jeigu jūs rūpinatės savo asmenine sveikata, o ne tik kūno linijomis. Tačiau šitaip maitindamiesi, per vieną savaitę jūs galite numesti 3 -4 nereikalingus svorio kilogramus. Kartoti šią dietą galima ne anksčiau kaip po 2 savaičių. Bet geriau tai daryti tikrai ne anksčiau kaip po 2-3 mėnesių. Visgi be reikalo savo organizmo šitaip griežtai bausti nereikėtų. Visą dietos laikymosi laikotarpį jūs negalite intensyviai sportuoti, ar dirbti sunkų fizinį ar įtemptą protinį darbą. Šis mitybos planas taip pat netiks ir turintiems sveikatos problemų, sergantiesiems cukralige ar lėtinėmis ligomis.  Dieta yra tikrai griežta, kalorijų jos metu, gausite tikrai nedaug. Todėl svoris laikantis šios dietos tikrai kris. Tačiau jums gali papildomai tekti vartoti multivitaminus ar maisto papildus su mikroelementais- nes nei energetinių nei maisto medžiagų poreikio ši dieta nepatenkins. Taip pat neužmirškite, jog baltyminis maistas stipriai varo skysčius ir apkrauna inkstus. Todėl jos laikydamiesi turite gerti bent 2 litrus skysčių per dieną.

Pusryčiai

Pirmiesiems pusryčiams jums yra leidžiama išgerti tik  vieną puodelį nesaldintos juodos kavos arba juodos arbatžolių arbatos (na, šiek tiek pasaldinti arbatą visgi galima, tik nereikėtų persistengti).

  • Antriesiems pusryčiams  ( tai yra priešpiečiams) jums yra leidžiama suvalgyti 40 g geltonojo kietojo ( olandiško tipo) sūrio.
Pietūs
  • 1 kietai virtas kiaušinis
  • 120 g ant grotelių keptos  liesos mėsos (Be jokių riebalų. Geriausiai rinktis vištienos krūtinėlę be odelės, liesą jautieną, veršieną ar liesą jūrinę žuvį)
  • 20 g  geltonojo kietojo (olandiško tipo) sūrio
Pavakariai

Vienas puodelis juodos nesaldintos kavos arba juodos nesaldintos arbatžolių arbatos

Vakarienė

120 g liesos mėsos (jautienos, veršienos, vištienos krūtinėlės be odelės, kalakutienos be odelės)  ir  lėkštė mėgstamų daržovių salotų, kurios gali būti pagardintos augaliniu aliejumi.

Prieš miegą

Nakčiai turi būti išgeriama 1 stiklinė džiovintų arba šviežių mėtų  lapelių arbatos. Ji ne tik ramina, tačiau ir išvaro iš organizmo nereikalingus skysčius, aktyvina medžiagų apykaitą, gerina nuotaiką,  ir tuo pačiu mažina svorį.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *