Patikima iškrovos dieta

Patikima iškrovos dieta 

Patikima iskrovos dieta

Šios dietos sudėtyje yra visi tradiciniai svorį mažinantys produktai: obuoliai, daržovės ir kefyras. Dieta nėra labai  varginanti ir jos mėgėjai teigia, jog  būtent taip maitinantis galima numesti iki 1 kilogramo per savaitę.

Kadangi iš esmės tai yra viena po kitos sekančios iškrovos dienos, tai galite būti ramūs, jog jūsų svoris tikrai gana greitai kris. Šios dietos yra patariama laikytis tik 6 dienas, tačiau geroji  naujiena yra ta, kad po neilgo laiko ją galima kartoti.

Jums siūlomas valgiaraštis, kuriame  maisto produktų kiekis yra apskaičiuotas  jau visai dienai. Valgyti  jums taip pat yra siūloma tik tada, kai esate tikrai išalkę. Tačiau valgyti jūs galite taip pat ne vėliau kaip iki 19 valandos. Visą dieną jūs valgote tik vieną siūlomą virtą produktą. Kada jūs šį produktą valgysite- iš tikrųjų neturi didelės reikšmės.

  • 1-a diena:  per visą dieną yra išgeriama 2 l pieno arba 2 l kefyro.
  • 2-a diena:  per visą dieną jums galima suvalgyti 2 kg obuolių
  • 3-a diena: per visą dieną jums galima suvalgyti  2 kg  bet kokių daržovių ( tik ne keptų aliejuje)
  • 4-a diena: per visą dieną jums galima suvalgyti 1kg neriebios virtos žuvies
  • 5-a diena:  per visą dieną jums galima suvalgyti 200 g virtos mėsos, 2 kietai virtuskiaušinius
  • 6-a diena: per visą dieną jums galima suvalgyti  300 g geltonojo baltojo kietojo sūrio, o taip pat jums galima išgerti 1 butelį sauso baltojo vyno

Laikantis šios dietos, per dieną jums yra būtina išgerti  bent po 1,5 l negazuoto vandens. Vanduo gali būti ir mineralinis- bet negazuotas ir kambario temperatūros.

Dietoje visiškai nėra lėtųjų angliavandenių, todėl ji netiks intensyviai sportuojantiems, intensyviai besimokantiems ar dirbantiems intensyvų fizinį darbą asmenims.

Mūsų manymu ši dieta tikrai nėra pilnavertė, todėl piktnaudžiauti ja nederėtų. Geriausia jos būtų laikytis tuo metu, kai atostogaujate ir jūsų nevargina jokios papildomos problemos. Laikantis šios dietos, jums taip pat papildomai praverstų vartoti polivitaminus su mineralais. Primygtinai siūlome pasitarti su jus gydančiu gydytoju, jeigu jau nutarėte laikytis būtent šios dietos.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *