Aktorių dieta -3 variantas

Aktorių dieta -3 variantas

aktoriu-dieta-3-variantas

Šios dietos yra laikomasi 12 dienų. Dietos kūrėjai teigia, jog laikydamiesi šios dietos galite numesti nuo 8 iki 14 nereikalingų kilogramų svorio. Apie  šios dietos poveikį sveikatai autoriai švelniai nutyli.

Aktorių dietos valgiaraštis 12 dienų

1,2,3 diena –  per visą dieną jums yra leidžiama gerti tik kefyrą, tačiau kokiais tik norite kiekiais. Kefyrą geriate kaip norite, po kiek norite ir kada tik norite.

4,5,6 diena –  Per visą dieną jums yra leidžiama valgyti tik obuolius, tačiau kokiais tik norite kiekiais. Obuoliai gali būti šviež arba virti garuose, arba troškinti vandenyje arba užkepti orkaitėje- tačiau be cukraus ar kitokių saldiklių.

7,8,9 diena –  Per visą dieną jums yra leidžiama valgyti tik baltą vištieną be odelės  ( vištos krūtinėlę ar jos filė ), kurią galite paruošti kaip tik norite. Višta gali būti virta, troškinta vandenyje, kepta ant grotelių ar virta garuose. Suvartojamo maisto kiekis yra neribojamas.

10,11,12 diena –  Per visą dieną  jums yra  leidžiama valgyti tik  geltonąjį kietąjį sūrį ir gerti tik raudonąjį vyną. Pataruoju metu  jau yra siūloma vyną keisti apelsinų sultimis. Sūrio imama po  30 g 1 vyno taurei arba 1 stiklinei apelsinų sulčių.

Ką reikia žinoti laikantis šios dietos?

Ši dieta tikrai  yra labai drastiška ir nepilnavertė. Ji tikrai neaprūpins jūsų reikalingomis ogranizmui maisto medžiagomis ir tikrai nepatenkins jūsų energetinių poreikių.  Laikantis šios dietos reikia papildomai vartoti vitaminų ir gerti pakankamai vandes- ne mažiau kaip 8 stiklines per dieną. Dietos laikymosi metu galite gerti juodąją, žaliąją arba žolelių arbatas. Tačiau šių arbatų  negalima saldinti nei cukrumi, nei medumi, nei saldikliais. Maisto taip pat visiškai negalima sūdyti, negalima naudoti jokių padažų, majonezų, ar kitokių prieskonių.

Pakartotinai šios dietos galima laikytis ne anksčiau kaip po 6 mėnesių. Ši dieta tikrai netiks sergantiems lėtinėmis ligomis ar turintiems sveikatos problemų. Netiks ir tiems, ką dažnai vargina migrena ar sergantiems cukralige. Jeigu laikysitės šios dietos, – visą laikotarpį negalėsite intensyviai mokytis ar sportuoti, o taip pat dirbti intensyvaus fizinio darbo.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *