Obuolių dieta

Obuolių dieta 


Obuoliu dieta

Obuoliai yra vieni iš vertingiausių vaisių. Juose yra beveik visi mums reikalingi vitaminai. Obuoliuose daug mineralinių medžiagų. Obuoliai yra natūrali šlakus ir toksinus išvalanti priemonė, nes juose yra labai daug pektino. Jie tinka nėščioms moterims, nes aprūpina organizmą foline rūgštimi. Obuoliai beveik nesukelia alergijų, nes mes esame prie jų pripratę. Taigi,- jie idealiai tiks norinčioms atsikratyti kelių nereikalingų kilogramų.

Jie tinka ir pasninkaujantiems. Obuolių iškrovos dienos galima laikytis 1-2 dienas per savaitę ir pernelyg neišvargti.

Internete klajoja ne vienas ir ne du obuolių dietos variantai. Pateiksime net keturis- pasirinkite tą, kuris jums labiausiai prie širdies. Visos šios obulių dietos yra monotoninės. Todėl tikrai nereikėtų jomis piktnaudžiauti ar laikytis ilgiau nei kelias dienas.

1 obuolių dietos variantas

Visą dieną valgykite tik obuolius. Kiek norite ir po kiek norite. Neužmirškite, jog visą dieną taip pat reikia gerti daug vandens. Ne mažiau kaip 8 stiklines. Jeigu nepatinka vanduo – gerkite žolelių arbatą. Pavyzdžiui mėtų.

2 obuolių dietos variantas

Per dieną jums reikia suvalgyti apie pusantro kilogramo obuolių. Tačiau valgote tik obuolius. Laikantis šio obuolių dietos varianto negalima nieko papildomai gerti. Jums turi užtekti obuoliuose esančių sulčių. Jeigu švieži obuoliai jums nepatinka- galite juos užkepti orkaitėje.

3 obuolių dietos variantas

Per dieną valgote tik obuolius ir geriate tik kefyrą. Taip suvalgydamos obuolį, jį turite užgerti 1/2 kefyro stikline. Per dieną reikia valgyti bent 5-6 kartus.

4 obuolių dietos variantas

Šios obuolių dietos reikia laikytis visą savaitę. Ją turėtų rinktis tik užsispyrusios moterys, nes ji tikrai varginanti.

  • 1 diena- suvalgote 1 kilogramą obuolių per dieną.
  • 2 diena – jums leidžiama suvalgyti 1.5 kilogramo obuolių per dieną
  • 3 diena- jums leidžiama suvalgyti 2 kilogramus obuolių per visą dieną
  • 4 diena- jums galima suvalgyti 2 kilogramus obuolių per visą dieną
  • 5 diena – jums leidžiama suvalgyti 1.5 kilogramo obuolių per visą dieną
  • 6 diena – jums galima suvalgyti 1 kilogramą obuolių

Laikantis šios dietos jums galima papildomai gerti žaliąją arbatą ir užkąsti juodos duonos džiūvėsėliais. Vargu ar ši dieta ką nors suvilios, juolab ir sveikatai naudos tikrai nepridės.

5 obuolių dietos variantas

Šios obuolių dietos galite laikytis 1 arba 2 savaites. Kad svoris tikrai kristų, per dieną jūs turite suvartoti ne daugiau kaip  1100-1300 kcal. Kartą per savaitę taip pat yra siūloma obuolių arba jų sulčių iškrovos dieną. Visą savaitę  jums negalima valgyti jokių saldumynų, jokių rūkytų ir konservuotų mėsos gaminių, taip pat prieskonių ir gazuotų gėrimų.

1 dienos valgiaraščio pavyzdys

Pusryčiai:

Jūs galite pasirinkti iš 2 variantų:

I variantas –  3  valgomieji šaukštai avižinių dribsnių su liesu pienu ir 1/2  tarkuoto obuolio arba maža saujelė žiovintų obuolių (250 g) – sudarys apie 220 kcal;
II variantas – 1 riekelė rupios (geriau ruginės) duonos, 2 valgomieji šaukštai varškės (5 proc. riebumo). Varškę reikėtų sumaišyti su 1tarkuotu obuoliu (250 g). Ją galite pagardinti žiupsneliu cinamonų – sudarys apie 210 kcal.

Priešpiečiai:

I variantas –  šviežias arba keptas obuolys –  sudarys apie 45 kcal;
II variantas  – arba stiklinė šviežiai spaustų morkų ir obuolių sulčių.

Pietūs:

I variantas– kumščio dydžio gabalėlis varškės apkepo su obuoliais ir cinamonu;
II variantas– lėkštelė trintos daržovių sriubos su obuoliais;
III variantas– 150 g be riebalų keptos vištienos filė su keptu obuoliu ir daržovėmis.

Pavakariai

I variantas-  1 indelis lieso biojogurto,  į kurį įtarkuotas vienas obuolys –  sudarys apie 90 kcal;
II variantas – arba kietai virtas kiaušinis su garstyčiomis.

Vakarienė

I variantas– lėkštelė šviežių daržovių salotų su obuoliais ir saulėgrąžomis. Salotas galite apšlakstyti citrinų sultimis ir šlakeliu aliejaus
II variantas– 1-2 kumpio ir obuolių suktinukai (į kelis gabalėlius lieso virto kumpio įvyniokite po skiltelę obuolio,ir patepkite tarkuotais krienais)
III variantas – 150 g liesos virtos žuvies su 1 valgomuoju šaukštu ryžių, į kurį yra  įtarkuotas obuolys.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *