Citrinų dieta

Citrinų dieta  


Citrinu dieta

Visi žinome, jog citrinos yra galingas vitamino C užtaisas. Tačiau jos padeda ir lieknėti. Taip taip, – vartodamos cirtinas riebalus deginsite žymiai lengviau. Tai pastebėję amerikiečiai netruko sukurti citrinų dietą, kuri yra skirta norinčioms numesti kelis kilogramus. Dieta laikoma detoksikuojančia ir šalinančia toksinus.  Dietos kūrėjai teigia, jog ši dieta taip pat padės sustiprinti jūsų imuninę sistemą, nes padės atsikratyti toksinų. iš lūpų į lūpas taip pat sklinda žinia, jog šios dietos laikėsi ir gražuolė Beyonce. Ir būtent jos padedama atsikratė net 38 bereikalingų svorio kilogramų. Todėl interneto platybėse galite rasti šios dietos aprašymą, kuris taip ir vadinasi-  „Beyonce dieta“. Kiek čia teisybės visgi neaišku, nes internete klajoja ne vienas ,,Beyonce“ dietos variantas. Tačiau jūsų dėmesiui stebuklingas detoksikuojantis citrinų gėrimas, tiesiog tirpdantis tai, kas jums nereikalingą.

Detoksikuojantis citrinų limonadas
Išeiga:

1 dienai reikalingam limonado kiekiui pasigaminti jums bus reikalingi

  • 8 puodeliai vandens (po 240 ml)
  • 6 citrinų sultys
  • ½ puodelio medaus (120 ml)
  • keli ledo kubeliai
  • 10 mėtų  lapelių

Kaip pasigaminti detoksikuojantį citrinų limonadą?

Užkaiskite vandenį, tačiau stebėkite, kad jis neužvirtų. Vandens temperatūra neturėtų viršyti 60 laipsnių Celcijaus. Supilkite sultis, įmaišykite medų ir sumeskite sutraiškytos mėtos lapelius. Gėrimą atšaldykite ir pastatykite į šaldytuvą. Tegu prisitraukia. Po kelių valandų limonadą nukoškite. Viskas. Jūsų detoksikuojantis gėrimas jau paruoštas.

Šį limonadą reikėtų gerti su ledukais. Kodėl? Ledukai padeda deginti nereikalingus riebalus.

Kaip laikytis citrinų gėrimo dietos?

Iš ryto tik prabudusios išgerkite vieną stiklinę citrinų gėrimo.

Pusryčiai: 1 vaisių salotų lėkštė

Antrieji pusryčiai (11 valandą): Išgeriama 1 limonado stiklinė. + keli migdolų riešutai (gali būti ir kepinti)

Pietūs : salotos iš vieno kietai virto kiaušinio, gūžinės salotos. Galima pagardinti alyvuogių aliejumi ir obuolių acto šlakeliu (taip greičiau tirps nereikalingi riebalai).

Pavakariai (16 val): 1 limonado stiklinė+ vienas mėgiamas vaisius.

Vakarienė: gabalėlis ant grotelių keptos žuvies, arba gabalėlis ant grotelių keptos vištienos+ lėkštelė daržovių salotų (pagal sezoną)

2 valandos prieš miegą: 1 limonado stiklinė

Pastaba:
  • Limonadą reikia išgerti per vieną dieną- visą kiekį.
  • Dietos reikėtų laikytis bent 5 dienas iš eilės. Kartoti ne anksčiau kaip po 1.5 mėnesio. Dieta mažai kaloringa ir gan varginanti, todėl piknaudžiauti šia dieta tikrai nereikėtų.
Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *