Dieta: Dvi dienos iki…

Dieta: Dvi dienos iki…

dieta-dvi-dienos-iki

Liko tik dvi dienos iki jums svarbaus įvykio? O suknelė vis dar neužsisega?

Be panikos. Ši dieta skirta būtent tokiam atvejui.

Kiek ji trunka? Ji trunka lygiai dvi dienas.

Taigi, prieš laikantis šios dietos,  iš vakaro jums reikėtų pasinaudoti senai išbandyta priemone- išgerti vidurius laisvinančių vaistų. O kitas dvi dienas galite maitintis šitaip:

1 variantas

Per visą dien jūsą geriate tik kefyrą. Jo reikia išgerti nuo 6 iki 8 stiklinių. Tačiau ne daugiau. Gaunasi apie 2 litrai skysčio.

2 variantas

Per visą dieną  jūs galite suvalgyti 250  gramų vandenyje virtų ryžių.  Tai būtų vienas nedidelis dubenėlis ryžių. Ryžiai šią dieną turi būti ruošiami ir valgomi be jokių riebalų, be jokių padažų ir be druskos. Jums taip pat per visą dieną galima suvalgyti 2 arba 3 pomidorus ir taip pat suvalgyti 2-3 arbatinius šaukštelius iš obuolių sulčių pagamintos žele.

3 variantas

Per visą dieną jūs  valgote tik su lupena virtas bulves. Bulvių negalima sūdyti. Negalima su jomis valgyti jokių riebalų- taukų, sviesto ar margarino, majonezo ar grietinės. Valgomos tik  plikos, sausos bulvės. Per dieną iš viso  jums galima suvalgyti 5-6 bulves.

4 variantas

Per visą  dieną jūs  galite suvalgyti iki 1,5 kilogramo šviežių arba vandenyje ar garuose troškintų daržovių.Daržovės turi būti ruošiamos  visiškai be jokios druskos ir be jokių riebalų.

Kada galima kartoti šią dietą?

Tokią ekstremalią dietą kartoti galite ne anksčiau kaip po 2 dienų. Realiai, ji tikrai gana varginanti, todėl vargu, jog net po 10-14 dienų jos laikytis pakartotinai bus prasmės. Laikytis šios dietos taip pat galima ne ilgiau kaip 2 dienas. Kodėl? Na, atvirai tariant, tai ne dieta, o beveik badavimas, todėl piktnaudžiauti savo sveikata tikrai nereikėtų. Šitoks mitybos planas tikrai netiks sergantiesiems cukralige, širdies ir kraujagyslių sistemos ar inkstų ligomis. Laikantis šios dietos tikrai negalima aktyviai sportuoti ar dirbti intensyvaus fizinio darbo ar daug mokytis. Ši dieta tikrai nepatenkina jūsų energetinių dienos poreikių ir gan stipriai vargina. Prieš laikantis šios dietos su gydytoju ar dietologu pasitarti būtų tikrai neblogai.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *