Viktorijos Bekhem dieta

Viktorijos Bekhem dieta 

Viktorijos Bekhem dieta

Ir kokių tik gandų nesklando apie šią garsią Anglijos dizainerę. Tačiau niekas negali nuneigti, jog ši superžavaigždė iš tikrųjų sugebėjo išlikti žavia ir moteriškia nepaisant keturių neštumų, kurie deja palieka pėdsaką beveik kiekvienos moters figūroje. Viktorija Bekhem savo dietas keičia dažnai, todėl madingų žurnalų skaitytojos gan reguliariai išbando naują šios žvaigždės dietos variantą.

Paskutinysis iš jų – trijų ekstravagantiškų dietų derinys, kurias žvaigžė kaitalioja viena su kita.

Pirma savaitė
Robinzono Kruzo meniu

Jeigu prisimenate Robinzoną Kruzą, tur būt suprantate, jog labai didelių maisto pasirinkimo galimybių jis neturėjo. Iš tikrųjų, išmestas į negyvenamąją salą jis mito žalia žuvimi, uogomis ir vandeniu. Tą patį daro ir paslaptingoji anglų gražuolė. Pirmąją savaitę ji minta tik žalia žuvimi bei šviežiomis uogomis. Šis gamtos gėrybes ji užgeria žaliąja arbata. Per dieną ji turi išgerti ne mažiau kaip 2 litrus negazuoto vandens. Iš tikrųjų, taip valgydamos tikrai nenutuksite.

Pavyzdinis tokios dietos meniu

Pusryčiai: 100 gramų sašimi iš tuno ir 100 gramų braškių arba žolelių.
Pietūs: 100 gramų sašimi iš ungurio ir 100 gramų braškių arba žolelių.
Vakarienė: vakare nevalgoma, nors labai norint galima suvalgyti sašimi iš tuno.

Kaip matote, suvalgydamos po 200 gramų žuvies per dieną , jūs suvartosite vos 300 kalorijų per dieną. Braškės vargiai pridės daugiau kaip 30 kilokalorijų, taigi, daug dirbti šitaip maitindamosis negalėsite.

Antroji savaitė – 3 malonumų dienos

Po tokios varginančios savaitės, garsioji dizainerė leidžia sau pasmaguriauti saldumynais. Jais gardžiuojasi tris pirmąsias savaitės dienas. Tai reiškia , jog tris dienas pusryčiams ji valgo skrebučius, juos užgerdama šiek tiek pasaldinta žaliąja arbata. Pietums ji renkasi saldžias vaisių salotas. Na o vakarienei – troškintas daržves ir nedidelį virtos vištienos krūtinėlės gabalėlį. Deja, nors šios dienos ir žada malonumus – padažų prie daržovių nėra. Prieš miegą ji sau leidžia pasigardžiuoti lengvomis šviežių daržovių salotomis , pagardintomis krevečių saujele bei nedideliu parmezano sūrio gabalėliu.

Pavyzdinis malonumų dienos meniu

Pusryčiai: vienas skrebutis iš pilnos grūdų duonos be jokio aliejaus ir puodelis žalios arbatos.
Priešpiečiai: vaisių salotos be padažo. Draudžiami bananai ir vynuogės
Pietūs: 150 gramų virtos vištienos , troškintos daržovės ir puodelis žalios arbatos.
Vakarienė: žalumynų salotos su krevetėmis.

Tai reiškia, jog  vištiena jus aprūpins maždaug 200 kalorijų, vaisiai pridės apytikria  100 kalorijų, riekelė duonos pasotins 100 kalorijų, Troškinos daržovės jums suteiks dar daugiausiai 200 kalorijų. Taigi, vėl suvartojama tik apie 600 kalorijų per dieną…

Antroji savaitė- 4 dienas skraidome kaip paukščiai

Tai reiškia, jog šias keturias dienas galima valgyti viską, išskyrus mėsą. Žvaigždė smaguriauja garuose virtais patiekalais, kurių pagrindas- daržovės, kurios garsenybės nuomone suteikia pakankamai jėgų ir žvalumo.

Žinoma, ši dieta nėra tokia varginanti, kaip prieš kelis metus taip pat buvusi populiari vegetariškoji Viktorijos Bekhem dieta, kurios pagrindas buvo sojos daigai, braškės ir mėtų arbata. Žvaigždė taip pat lieka ištikima savo principams, jog per dieną yra būtina padaryti bent 200 pritūpimų. Ji valgo 4 kartus per dieną ir smarkiai riboja suvalgomo maisto kiekį. Viktorijos maisto porcijų dydis sudaro ne daugiau kaip 250 gramų maisto vienoje porcijoje. Ji taip pat stengiasi nevartoti jokio cukraus, druskos ar aliejaus.

Vegetariškas Viktorijos Bekhem meniu

Pusryčiai: 200 gramų sojos sūrio su braškėmis ir puodelis žalios arbatos su mėta.
Priepiečiai: puodelis žalios arbatos su mėtomis
Pietūs: 150 g sojų daigų ir žalumynai be jokių prieskonių ir aliejaus.
Pavakariai: 150 g gramų sojų varškės.
Vakarienė: rukolos ir žolelių salotos.

Taip valgant  per dieną tėra suvartojama tik apie  600-700 kalorijų. Tai jau nebėra sveikas maisto kiekis suaugusiam žmogui. Todėl nenuostabu, jog šios dietos žvaigždė tikrai vargu besilaiko.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *