Laimos Vaikulės dieta

Laimos Vaikulės dieta 
Laimos Vaikules dieta

Laima Vaikulė garsėja ne tik savo savitu stiliumi bet ir nepriekaištinga figūra. Dainininkė didžiuojasi ne tik sceniniais apdovanojimais, tačiau ir asmenine vardine dieta.  Laikantis šios dietos jūs galite numesti net devynis kilogramus per devynias dienas. Tačiau padaryti tai bus tikrai nelengva. Devynios dietos dietos suskirtytos į 3 etapus, kurių metu valgomas tik vienas maisto produktas. Šitaip valgant per dieną nuslenka nuo 600 g iki 1 kilogramo svorio.

Šios dietos privalumai 
  • Dieta tikrai veikia ir veikia greitai. Nenuostabu, nes valgant monotoninį maistą jo daug tikrai nesuvalgysite.
  • Dieta nėra nauja. Ją mėgsta ne tik Laima, tačiau ir daugybė jos gerbėjų.
  • Dieta gan griežta, tačiau jos laikytis nebus labai sunku. Tris dienas maitintis tuo pačiu maistu sugeba net ir didžiausios lepūnėlės.
  • Per visą dietos laikymosi laikotarpį jums galima valgyti ir angliavandenius- ryžius, ir baltymus- vištieną ir šviežius vaisius- obuolius. Taigi, šios dietos metu tikrai nebadausite, nes visi ją sudarantys produktai suteikia sotumo jausmą.
Laimos Vaikulės dietos trūkumai
  • Mitybos specialistai nemėgsta monotoninių dietų ir tikrai yra teisūs. Kalorijų su maistu gausite nedaug. Juolab tai truks devynias dienas.
  • Jeigu po devynias dienas trukusių pastangų vėl pradėsite smaguriauti – dietos rezultatais džiaugsitės tikrai neilgai.
  • Devynias dienas valgyti tą patį maistą ryžtasi ne kiekvienas. Tačiau vištiena ir ryžiai  po šios dietos gali tiesiog įkyrėti.
  • Monotoninės dietos negali aprūpinti pakankamu mineralų ir mikroelementų kiekiu, todėl po šios dietos odos ir nagų būklė nebus labai gera.
  • Dietos laikymosi metu tikrai negausite pakankamai ląstelienos. Tai reiškia, jog viduriai tikrai gali užkietėti, – ypač jeigu gersite nepakankamai vandens.
  • Dieta yra pigi. Brangiausias jos produktas- vištienos krūtinėlė, kurią tikrai išgalėsite nusipirkti, net ir labiausiai taupydamos.
Laimos Vaikulės dietos planas
Pirma – trečia diena

Ryžiai

Pirmąsias tris dienas galima valgyti tiktai ryžius. Tačiau juos galimapagardinti savo mėgiamais prieskoniais. Vienok draudžiama juos gardinti aliejumi ir druska. Jeigu nuterėte ryžius užtaisyti sojos padažu- rinkitės tokį, kuriame yra sumažintas druskos kiekis. Kitaip visas trijų dienų darbas nueis veltui. Šią dietą mėgstančios moterys teigia, jog pirmąsias dienas padeda ištverti asmeninis nusiteikimas ir noras numesti viršsvorį.

Pirmąsias tris dienas leidžiama gerti nesaldintą kavą, Draudžiama gerti alkoholį, saldžiuosius gėrimus ir gėrimus su saldikliais. Rezultatai bus geresni geriant kuo daugiau žolelių arbatos arba negazuoto mineralinio vandens.

Ketvirta – šešta diena

Vištiena

Nuo ketvirtos iki šeštos dienos- (viso labo tris dienas) galima valgyti baltą vištienos mėsą. Tai reiškia, jog galima valgyti  virtą garuose arba ant grotelių keptą vištienos krūtinėlę. Vištienos odelę būtinulupti prieš ruošiant. Ji ir taip nėra sveika, tačiau laikantis dietos,- ji yra bereikalingas riebalų šaltinis. Ruošiant vištieną riebalų naudoti negalima visiškai – nei aliejaus, nei sviesto, nei taukų, nei grietinėlės. Ją pagardinti galima žolelių prieskoniais arba pipirais. Kaip ir per pirmąsias tris dienas, druskos vartoti negalima. Taigi prieskoniai turi būti be druskos.

Būtina gerti daug skysčių. Leidžiama nesaldinta kava ir arbata, negazuotas mineralinis vanduo. Jokių sulčių.

Septinta – devinta diena

Obuoliai

Paskutiniąsas tris dienas valgomi tik obuoliai. Šios dienos yra labiausiai varginančios ir ko gero pačios sunkiausios. Tačiau po šešių varginančių dienų, trijų dienų išbandymas tikrai nėra pernelyg sunkus.  Kad nebūtų taip sunku, obuolius gali virti garuose, troškinti nedideliame vandens kiekyje, gardinti žolelėmis. Gerti reikia daug. Tačiau vėlgi- jokio cukraus ar saldiklių.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *