Ar anticeliulitiniai kremai su kofeinu tikrai veikia?

Ar anticeliulitiniai kremai su kofeinu tikrai veikia?
Kas gi tie anticeliulitiniai kremai?

Dažniausiai tai yra kremai, į kuriuos dedamas argininas, karnitinas ir kofeinas. Gamintojai žada aukso kalnus ir  teigia, jog tokie kremai ir geliai  padeda lokalizuoti riebalų apykaitą, taip pat gerina probleminių odos zonų išvaizdą – sumažina gerina apelsino žievelės požymius, taip pat  sumažinti  probleminių kūno zonų apimtis. Kartais į juos papildomai pridedama vitaminų, augalinių ekstraktų- alavijo, ( Aloe Barbandesis,Aloe Vera), argano ekstraktų sulčių.

Naudojami jie irgi paprastai- kremai ar geliai masažuojami į problemines odos vietas kasdien. Daroma tai su masažiniu šepečiu arba tiesiog įtrinant rankomis.

Tačiau nepaisant didelių gamintojų ir dar didesnių pirkėjų vilčių, kofeino burbulas pamažu bliūkšta. Kodėl?

Šiuose kremuose  ir losjonuose esantis kofeinas neprasiskverbia pro odą. Kad kofeinas  tikrai darytų tai ką  jis turi daryti, tai yra- išvarytų perteklinius skysčius, jis turi patekti pro virškinamąjį traktą arba būti suleistas į kraujo srovę. Mūsų oda nepraleidžia kofeino. Kad ir kiek to kofeino ar karnitino ant jos teptume- į odą jie neprasiskverbia. Žinoma žolelių ekstraktai tikrai pagerina jūsų odos išvaizdą, tačiau tai lyg ir viskas.

Tačiau jūs galite pagreitinti savo medžiagų apykaitą pačios- laikydamosis tinkamo gyvenimo būdo, valgydamos žalios ir violetinės spalvos vaisius ir daržoves. Juose gausu antioksidantų ir vitamino C. Tikrai neapsiriksite, jeigu  į savo mitybą įtrauksite avokado vaisius bei vynuoges, lietuviškus juoduosius serbentus ar obuolius. Visame kame turėtų būti ir saikas ir blaivus mąstymas. Tačiau kofeinu ir karnitinu praturtinti kremai deja, dažniau paplonina tik kišenę, o ne apvalėjančius klubus ir šlaunis.

Jeigu tikrai esate užsispyrusios, ir norite grakštesnės figūros- vien tik šiais kremais ir geliais verčiau nepasikliaukite. Tarkitės su specialistais, apsilankykite sporto salėje, masažo salone ar spa centre. Brangius kremus gali pakeisti gan efektyvūs įvyniojimai su kava ar jūros dumbliais. Tačiau staigaus ir greito rezultato nesitikėkite. Gražėjama visada nuosekliai ir atkakliai. O ir pasiektus rezultatus reikia kruopščiai saugoti, kad neprarastumėte to, kas buvo pasiekta sunkiu triūsu.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *