Kiaušinių ir medaus dieta

Kiaušinių ir medaus dieta

kiausiniu-ir-medaus-dieta

Dietos kūrėjai teigia, jog laikydamiesi šio mitybos plano per 3 dienas galite numesti iki 2 -2,5  jums nereikalingų kilogramų.  Ši dieta nėra labai naudinga jūsų sveikatai, nors ji tikrai veikia. Apie dietos poveikį jūsų medžiagų apykaitai  dietos kūrėjai  deja nekalba. Tai mažo kaloringumo dieta, be to medus ir kiaušinio baltymas yra būtent tie maisto produktai, kurie tikrai gali sukelti alergijas. Todėl be gydytojo leidimo, tokios dietos laikytis tikrai nereikėtų. Šios dietos taip pat negalima laikytis jeigu jūs asmeniškai esate alergiški medui, žiedadulkėms ir kiaušinio baltymui, o taip pat jeigu turite rimtų inkstų ligų.  Ilgai jos laikytis taip pat negalima, nes dieta tikrai yra sumažinto kaloringumo ir  nepilnavertė. Todėl jos laikytis galima tik  ne ilgiau kaip tris dienas.

Pirma diena

Pusryčiai: 2 kiaušinių tryniai išplakti plaktuve su 1 arbatiniu šaukšteliu medaus. Puodelis kavos arba juodosios arbatos su citrina, be cukraus ar saldiklių.
Pietūs: 90 g  kietojo geltonojo sūrio. Arbata arba kava pagardinta 1 šaukšteliu medaus.
Vakarienė: 1 puodelis sultinio su 1  rupios juodos duonos riekele, 1 obuolys arba 1  kriaušė arba 1 apelsinas. Nakčiai– vėl geriama juoda arbata su citrina. Tačiau vėl- be jokių saldiklių ar cukraus.

Antra diena

Pusryčiai:  Vienas plaktuve išplaktas kiaušinis su 1 šaukšteliu medaus, juoda kava arba  juoda arbata su citrina.
Pietūs: Vienas kiaušinis, išplaktas su medumi, 100 g liesos varškės,  juoda arbata arba  juoda kava su citrina.
Vakarienė: 150 g žuvies,  viena maža lapinių salotų lėkštė ( iki 300 g) .  Juoda arbata su citrina.

Trečia diena

Pusryčiai: Vienas kiaušinis išplaktas su medumi,  vienas obuolys, juoda arbata su citrina.
Pietūs: 50 g  kietojo geltonojo sūrio,  viena ruginės duonos riekutė (25 g),  lėkštelė lapinių salotų (200 g). Jos gali būti pagardintos citrina arba jos sultimis.
Vakarienė: Jums galima valgyti virtas nekrakmolingas daržovės- ( apie 300g), taip pat 1  plaktas kiaušinis su medumi.  Juoda arbata su 1 arbatiniu šaukšteliu medaus.

Visą dietos šį laikymosi laikotarpį  jums kasdien yra  privalu suvalgyti po ½ ( pusę)  citrinos- ją galima išspausti į arbatą, arba į kiaušinį, kurį plakate su medumi.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *