3 dienų košės dieta

3 dienų košės dieta

3-dienu-koses-dieta

Amerikiečiai teigia, jog kasdien pusryčiaujantys košėmis žmonės yra žymiai ramesni nei aplinkiniai. Manoma, jog juos taip pat nėra taip lengva suerzinti ar išvesti iš pusiausvyros.

Ši trijų dienų dieta jums padės numesti iki 3 nereikalingų  kg per tris dienas. Jos šalininkai teigia, jog ji tinka ir sergantiems virškinamojo trakto ligomis – gastritu, kolitu ar kitomis lėtinėmis virškinimo trakto ligomis.

Laikantis šios dietos tris kartus per dieną jūs privalote valgyti tik košę. Tačiau šios košės visiškai negalima sūdyti. Dar viena dietos paslaptis – per dieną jūs galite suvalgyti ne daugiau kaip 1,5 stiklinės košės. Šią košę reikia valgyti labai lėtai ir ją kramtyti labai ilgai. Per visą dietos laikymosi laikotarpį  jūs kasdien privalote išgerti po 1 -1,5 l negazuoto vandens. Vandenį taip pat reikia išgerti ne per kartą, bet jį gerti lėtai, per visą dieną.

1 diena – avižinių dribsnių košė

Vakare, prieš einant gulti, jums reikia neužmiršti ir  užpilti 1 avižinių kruopų stiklinę  1 verdančio vandens stikline. Ryte į  šias išmirkytas kruopas reikia įmaišyti 1 tarkuotą obuolį ir 1 medaus šaukštelį.

2 diena – ryžių košė

Iš vakaro  jums reikia 7 džiovintus abrikosus užpilti viena virinto vandens stikline ir palikti vaisius nakčiai, kad išmirktų.  Ryte  mirkytus abrikosus reikia sumaišyti su 1 virtų ryžių stikline (geriau šią  košę virti patiems iš rudųjų arba laukinių ryžių ).

3 diena – grikių kruopų košė

1 stiklinę virtų grikių  kruopų reikia sumaišyti su aliejuje  pakepto vidutinio dydžio  svogūno galvute. Grikius taip pat galite išsivirti iš vakaro.

Ką reikėtų žinoti laikantis šios dietos?

Dietos kūrėjai teigia, jog  šioje dietoje siūlomų kruopų keisti kitomis tikrai negalima.

Nors dieta ir atrodytų gan sveikai, tačiau energetinių jūsų dienos poreikių ji nepatenkina.  Šioje dietoje taip pat nėra patenkinamas nei mineralų ar vitaminų ir jums reikalingų mikroelementų poveikis. Ji tikrai netiks vaikams, paaugliams ar studentams, bei sergantiesiems lėtinėmis ligomis ar turintiems rimtesnių sveikatos problemų. Laikantis šios dietos negalima intensyviai sportuoti ar dirbti intensyvaus fizinio  ar protinio darbo.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *